Vintriga hundpromenader – klä på hunden

Hösten är redan här och snart blir det vinter. Visst är det en härlig tid på året och årstidernas förändring är alltid lika vacker. Härliga hundpromenader i naturen där du kan se förändringarna som sker med löv som byter färg och sedan snön som gnistrar på marken. Finns det något bättre?

Men en sak får vi inte glömma och det är att det faktiskt blir kallare. Därför måste vi se till att både vi och våra fyrbenta vänner är varma nog.

Bra hundklädsel

För att hålla din hund varm på vintern tänk hundklädsel. Till exempel kan en varm tröja i stickat eller ett hundtäcke i fleece kanske passa. Det finns så många söta, tuffa och snygga alternativ att välja på. Ta en titt här för att se några av dem. Dessutom kan du tänka på att matcha vovvens jacka med din egen då det finns så många färger och mönster att välja på.

Det finns även speciella regntäcken för hundar och det kan vara en tanke att skaffa hem ett sådant också. Vädret i Sverige är som bekant oförutsägbart och du vet aldrig hur det blir från den ena dagen till den andra. Så var förberedd så du inte går miste om de där härliga promenaderna.